Tuesday, January 29, 2013

PERANG BATUK,SELSEMA,TONSIL,DEMAM DATANG LAGI!!

Oh kalau ini semua untuk cas balik badan mama, takpalah...redha jela.
Harap2 papa boleh tolong sikit-sikit malam ni like masak atau kita makan luar jela ^_^
Teringin nak bubur pulak^^

Dua hari lepas Qimy yang demam.
Sian wan ngan atok dapat main2 sekejap je sebab die xde mood
Tapi last night dah ok, suhu pun dah turun normal.
Pehtu turn mama pulak.Mama amik awak punya sakitla ni ye^^

Nak baca sikit info bolehlah klik bawah ni, terjumpa tadi.

KENAPA DEMAM BAIK UNTUK ANDA :NI DEMAM YANG BIASALAH BUKAN YANG SERIOUS

No comments:

Post a Comment