Friday, November 14, 2014

LAGU TERBANG TUNDUK BY FYNN JAMAL

Hari jumaat mesti nak buat post yang ke arah keimanan gitu :)
Sambil fikir apa nak bebel harini.
So suddenly teringat dua hari lepas dengar lagu ni.
Itupun junior officemate ni yang selalu pasang mp3 dia.
Dalam hati tu berkata-kata. Beratnya lagu ni.

Finally tergerak nak cari kat youtube.
First time hayati..WOooo..tetiba airmata pun mengalir...
Actually version LIVE kat THR youtube lagi best sebab live kan..lagi terkesan.
Tapi sebab nak you all hayati bait-bait lagu ni,
So here it is..Korang dengar, hayati, insafi...

Wednesday, November 12, 2014

WARM UP DULU :)

Oh today takda dah wordless Wednesday ye.
Tergerak hati ni nak berblog kau layan je la hehehe..
Seriusly leka sangat melayan pinterest hehehe..
Cari idea kat pinterest konon for the blog.
Last2 tak kemana pun. So that's all.

So today  nak bagi korang layan lagu ni.
From Gary Jules "Mad World"
Tapi version Adam Lambert lagi best kot.
Disregard his sexual orientation, lets appreciate his voice :)
Boleh??