Tuesday, January 15, 2013

BERKOBAR-KOBAR JE LEBIH..PAHTU HAREEEMM

Entry lepas beriya-iya geram nak cabot gigi nie!
Pastu postpone balik appointment.
Tak ke geram si polan tu sebab bila sakit gigi pastu sambil makan kan..die suke nak berbual
memang stok nak penamparla kalau diajak borak pastu
tanya plak soalan2 yang  hemhemhem (boleh diam tak abang..makan je!) uish garangnye!
Memang tabiat papa Qimy kalau makan mesti nak borak2 sebab time tu je macam
okey fokus dua mata bertentang hehehe..xkisahlah
TAPI HALOOO..sakit ye!

Pikir-pikir balik, sape yang salah? Diri sendirila khaann sebab
mengada-ngada penakut..janganla si Qimy ikut cam mama!
Bak kata hubby gigi u cam jalan tar ada bonggol-bonggol..(berlapis tu dikata bonggol damn!)
Stress kan hehehe! Lantakla nak cakap ape! Ramai orang kata gigi i manis tau
Tak caya? tak caya sudah!

Jiran sebelah siap larang hajat mama nak buatkan braces (21 tahun yg lalu huh!)
Dia kata gigi lapis2 sayanglah..manis plus menyanyi sedap...haaaa!! yeke sedap?
Nyanyi kat dala bilik karoke pun malu2 anjing ngn hubby hehehe
Serious tak suke bila dia paksa kita nyanyi, karokeair (bilik air) bolehlah hahaha
Apalah mak Wan ni kalo idak dah cantik dah gigi den huhuhu..
Cabut gigi pun xberan ada hati nak braces phuiii :)

Tika dan saat ini gigi ku belum sakit lagi pehtu takde idea nak buat n3
Layankan jela ye^^

**Cukup-cukuplah entry pasai gigi ye pasni^^

1 comment:

  1. maya..gi jer cabut!!serious tak sakit langsung!!kak nina pon takut tp cabut jer!!yg sakit baru2 ni..tak'leh nk cabut sbb tinggal tunggul dlm gusi jer!!padan muka,dok simpan buat reta pusaka terus jd tunggul!!yg ni kena operate gusi!!lg takut!!so elok gi b4 jd like me!!!!

    ReplyDelete