Wednesday, January 16, 2013

Adam & Hawa : Belum Katam lagi^^

Haish! Orang lain dah start tengok cerita lain laaa..

Biaq pi la, sebenarnya tak berapa suka nak hadap drama bersiri-siri ni.
Lagi-lagi nak melayan anak, suami, rumah..satu perkara yang takkan pernah habis.
Tapi dalam diam dah sampai episod 65 kih kih kih itupun thanks tu kwn kat opis nih yang
rajin mendownload. Bab-bab ni yang aku malas...nasib ada org rajin kann!

Tapi tula..cerita kalau dah meleret-leret datangla x logik dan xmasuk akalnya.
Tapi dek kerana suka hantam sajalah.
Aku bukan BIG FAN Aeron Aziz pun tapi aku suka tengok si Ain (xingat nama daa)  SWEET!
Gaya dia ada macam ala-ala Wardina gitu. Wardina kalau berlakon camtula gayanya.

Pastu ni perasaan aku jela kan..aku tengok riak wajah diorang cam dah penat kot
nak berlakon drama tu..macam "eh...bilalah nak habis..letih kot!"
Especially gaya Aeron yang malas2 bile nak bercakap hehehe
Haa camtula yang aku dapat rasa (pandai-pandai je ko maya!)

Comel sangat Ain masa ni^^
Pandailah pengarah pilih, memang sesuai watak Ain ni diberi pada
Nadiya Nisaa (baru tahu nama hehehe) Nama pun sedap^^
Picture from : Mr Google
Anyway another 15 episodes to go and my son will be back tonight!
Miss him so much. Dah banyak kelakuan his uwan buat report hari2 kat aku hehehe.

2 comments:

  1. bayang adam & hawa pon tak penah tengok!!takde masa!!

    ReplyDelete
  2. kui kui kui..anak sorang ada can lagilahh hehehe

    ReplyDelete