Friday, December 28, 2012

"Jom Join Segmen Khas Rakan Bloglist Oh Gosip Artis dan Menang RM100"

 
Mood hujung tahun ni rasa seronok je nak join contest-contest yang senang-senang
lagi mudah dan x berpeluh pun nak buat hehehe...
Aritu join Maybank contest kali ni jom ramai-ramai kita join
blog contest sedare ni.
 
Kalau nak join klik je link kat bawah ni
 
 
kat sini semua detail ada. Tak susah just klik-klik je. Hadiah pun boleh tahan mana tahu
ade rezeki Qimy ke kan ^_^ . Terima kasih kawan blog saya Cik Dania sebab bagitahu
contest ni sebab yang mudah-mudah je mama Qimy suka join hahahah.
 
So jangan malu jangan segan join ramai-ramai sambil support blog sedare ni ye.
Siapa yang keeenaaaa!!!
 
 


5 comments:

  1. Alhamdulillah... semoga segmen ni mendapat sambutan daripada blogger-blogger semua... Minta BLOG ANAK MAMA klik di GOOGLE +1 di homepage OhGosip Artis.. atau sekiranya dah KLIK sila abaikan..Harap Cik BLOG ANAK MAMA menjadi pemenang bertuah..Tujuan Admin adalah untuk memasukkan 50 peserta kedalam senarai bloglist Oh Gosip Artis. Sekiranya target Segmen ni berjaya mengumpul 200 pesertadan keatas. dengan besar hatinya Admin akan menaikkan jumlah wang RM100 kepada pemenang yang pertama (dalam bentuk wang dan akan di transfer ke akaun anda) + topup RM10 dan kepada peserta ke-2 hingga ke-10 admin akan berikan topup RM10.Maka jumlah keseluruhannya RM200. Harap mendapat sambutan sebelum tarikh tutup 31 Disember nanti. Selamat bersegmen semua. Dari Oh Gosip Artis.

    ReplyDelete
  2. Selamat menambah rakan bloglist untuk blog OH GOSIP ARTIS dan selamat berjaya juga untuk mama Qimy^^

    ReplyDelete
  3. Salam hormat kepada yang menyertai peraduan ni.. Nampaknya penyertaan ni tidak mencapai ke sasaran yang di inginkan oleh admin..dan hadiah yang ditawarkan oleh admin akan ditarik balik.. Walaubagaimanapun admin bermurah hati untuk memberikan RM10 topup kepada semua yang menyertai peraduan ni.. Sila emailkan nombor telefon dan network anda ke careeron9@gmail.com
    TQ semua.. Support me.. OhGosip Artis..

    ReplyDelete