Khamis, 27 Disember 2012

Be a Maybank2u Star : JOM KITA JOIN RAMAI-RAMAI SEBELUM 31 DISEMBER NI

Eh korang...buat apa termenung tu...

Korang ni pengguna maybank2u tak?

AKU MEMANG PENGGUNA TEGAR maybank2u ni.

Pastu gak-agak ada contest yang mudah dan senang macam ni kita join jela kan.
Lagipun tujuan aku join contest ni sebab inilah satu cara aku nak appreciate bank yang aku suka sangat dari segi kemudahan onlinenya yang sangat friendly user dan tak peningkan aku malah membantu dan menyenangkan pengurusan masa aku.

Cepat-cepatlah join weh sebelum 31 Disember ni ye. Mama Qimy dah join tau. Nak join korang klik link kat bawah ni ataupun LIKE je FB Page Maybank. Semua maklumat ada kat situ. Boleh tengok all submission sebagai panduan macam mana nak buat. Seronok- seronok je ni. Mana tahu dapat pulak. Kalau dapat haii... rezeki Qimy mama la ni ye. Papa pun nak share dia jugak sebab guna gambar 18sx dia hahaha..Entahla tu ^_^

http://www.facebook.com/Maybank#!/Maybank/app_359143617450883

Kalau nak tengok penyertaan mama Qimy kat FB bolehlah klik kat bawah ni ^_^

http://www.facebook.com/Maybank#!/photo.php?fbid=510142389018595&set=a.168159803216857.41178.168151513217686&type=1&theater

-okie dokie-



2 ulasan:

  1. tengok submission org lain nanti mesti dapat idea hohoho

    BalasPadam