Wednesday, May 21, 2014

SOY/ALMOND MILK MAKER : DAH MASUK DAH DALAM LIST ELECTRICAL APPLIANCE POJAAN HATI^^

Bila nak membeli tu mak tak tahulah lagi nak..
Tunggu duit mak penuh dalam purse sampai tak boleh nak zip
barulah mak pergi beli nak..itupun sebab nak kempiskan purse tu je
bukan sebab nak beli pon...cewahh!!!! macam bagus je kan :)

Dah lama mengidam ni sebab, banyaklah sebabnya.
Biasalah orang perempuan nak sesuatu sebab dia je lebih.
Lepastu bila dah dapat memula je semangat pastu hangat!!!
Hati laki hangat! Telinga I pun hangat sebab kena sengat maa.
Asben I kalau dah bercakap pedih woo macam penyengat!

Bagus tau alat ni, especially untuk ibu mengandung atau
lepas bersalin, boleh tambah susu dan untuk kesihatan
serta jimat, tak payahla beli kan..buat sendiri je lagi berkhasiat.
Yelah tu, kalau dah ade sok tak buat siap! hehehe..

Sebelum ni tak tahu pun.
Tapi masa check up Qimy aritu dengan Dr Tan
borak-boraklah pasal kesihatan & pemakanan.
Dialah yang cerita pasal milk maker ni.
Apalagi dah memang tabiat mak-mak millenium, lepas tahu je laju2 gi google^^
To me it's a new thing, kalau u all lebih tahu awal good for you :)

Anyway, korang cuba layan vids ni..
Brand kat bawah ni payahla nak beli,
Kalau biasa beli2 barang2 online from oversea takpelah.
Kat Malaysia ni brand Panasonic rasanya ada.
Harga sebuah tak silap RM400-500++.
Produk ni kat ebay pun ada jual. Dah macam-macam version ada.
Tengoklah ada rezeki mudah-mudahan :) Allah Maha Mendengar^^



 ** Dah ada alat ni senang ko jah, tak payah nak perah-perah pakai napkin anak ko kan. Tekan tettt butang tu, dancing-dancing dah siap :)


2 comments: