Wednesday, May 14, 2014

AMBIL MOOD :)

Assalamualaikum semua..
Cehh..semua tu macam ramai je yang nak baca blog ko maya oii
hehehe fefeeling perasan best.

While Kak LG end up her last post untuk Salam2Benua (sedih uolls walaupun tak kenal
pun kak LG tu tapi bila jadi reader blog dia rasa macam kakak sendiri je :).
No more food picture yang best2 from her.
Takpalah, kalau rindu scroll down jela post2 lama dia huhu.

ME!!??
Ohhh!! kenalah meneruskan perjuangan berblogging ni sebab
macam ada feeling lagi nak berblog. Tak minat nak layan Instagram bagai.
So ye..harus meneruskan :)
TAPI masa begitu mencemburui uhuk! uhuk!
PLUS malas pun hadoo..

Tambahan pulak ada si kenit bawah ni.
Asyik nak berebut je dengan mama.
Kita pegang tab, dia pun nak pakai tab.
Kita menghadap PC, oh dia pun nak buat kerja..
Grrr...Habis CAMNo!!
Layan jela ekspresi muka dia yang..
Ok! I got a plan!! yes! yes! Hehehe


  

2 comments:

  1. hey cik adik maya............lama betoi amik mood yek!!! gud to have u back!!!!

    ReplyDelete
  2. kaaannn...kih kih kih...thanks kak Nina :P

    ReplyDelete