Saturday, May 24, 2014

BLOG ANAK MAMA : QIMY JE KE ANAK MAMA??

Siapa anak mama???
Shayeeee..
Siapa Nasik bobo mama???
Shayeee..
Siapa utuk atam papa???
Shayeee..

Imy sayang mama tak???
Ayanggg...
Imy sayang papa tak???
Ayang...

Imy nak adik???
Nanakkk...
Imy nak baby???
Nanakkk...
(I tak ajar pun dia say nanakk)

Confuse mak bapak dia ni,
Paham ke anak aku ni nak adik tu apa.
Baru 2 tahun lebih dah pandai nak conquer ko..
Bahaya nih!! Habis adik2 dia sume nak mengalah.

Qimy my dearest son,
Mama papa memang teringin nak bagi awak kawan tau.
Ada rezeki semoga Qimy jadi Abang long yang baik dan soleh.
Yang boleh jadi pemimpin, pembimbing even a true friend to adik-adik.
Sepakat membawa berkat sayang.
Itu sahaja doa mama papa.

Ameen Ya Allah..sesungguhnya engkau Maha Mendengar, Maha Mengasihani.

No comments:

Post a Comment