Thursday, May 15, 2014

HAIRSTYLE YASMIN HANI YANG KUIDAM DAH DAPAT^^

Courtesy from Encik Google^^
 
Nampak tak kengkawan...
Actually Rihanna pun dah cuba style ni..
Mak je tak buat lagi tau.
Bilangkali I nak buat mesti tukang gunting kata
"muka you tak sesuai maaa"
"you rambut tebal maaaa"
"you rambut kembang maaa"
Sekali I penyepak maaa...Sakit hati tau!

Hari selasa yang LALU (cerita lama ni hehehe)
Tertengok wanita hari ini, artis jemputan Yasmin Hani & baby dia yang cute debab tu kan..
I was like argggghhhh rambut yasmin hani!!!...then salivate hahaha
Parah kan bunyinya...husband's like dah kenapa??

Hehehe abang, nak potong camtu..
Ha tula abang kata, comel style tu
Barulah nampak muda sikit, hik hik hik
(Macam tak caya dia cakap macamtu, dah nampak tua ke aku ni hehehe)
Biar abg jela yang potong.. Kalau pergi kedai mesti end up potong style sama je

Experiment la ni ye..
Ok takpa, kalau tak jadi, bertobek sana-sini
bukan nampak kat orang...kita kan bertudung :)
Sebab nak sangat redha jela.

Taraaaa...jadi ponnn
Oh sukanya akak :)
Memang nampak STYLO MYLO SMART SEKSI sume adalah!!
tapi kat rumah jela hehehe,
Kalau kat luar sopan santun emMMmpphhhhh menyampah you!!! hehehe

Yasmin Hani memang sesuai sangat hairstyle you ni..memang elegant mom!!

p/s: KAK NINA if you read...tak nak cuba ke...tak berani letteuwwwww :)

1 comment:

  1. cik adik.........mesti so sexy.........kak nina pon mmg teringin dari dulu kini n selamanyer!!! tapi tak berani!!!

    ReplyDelete