Khamis, 22 Mei 2014

BERGIGIH BELI MESIN POTONG KAYU :)

Oklah...xmampu Bosch, Okatz pun boleh^^
Macamla pro-pro kan hehehe..janji bahgia :)

Alhamdulillah dapat gak beli :)
Cari kat MR DIY memanjang sume dah habis.
Sebab murah kot pasal tu semua orang borong.

Thanks kat husband sebab sudi berpenat-penat
buatkan wood panel untuk wife dia yang sebok nak melukis hohoho!!!
seronok..seronok..seronok..
Thanks sayang.... kasih sayang kan hehehe

Panel dah siapppp oiiii!!
Bila nak mulanya...??
Masa tak siap nak satu judd!!
Soalan cepumas laki hehehe





Siap satu^^

Lepas ni, ada rezeki lagi nak cari mesin drill pulak.

Nak buat apa?? Ko Tanya nak buat apa jah!
Aishh banyak benda ko boleh buat.
Ko jangan drill lubang hidung orang sudah!
har har har....ello brader ade style abg gayour x??

2 ulasan:

  1. Ada apa-apa yang nak dikerat tak kat umah? call me now hehehe

    BalasPadam