Tuesday, July 3, 2012

Budak pun pandai buat muka tak puas hati^^

Entah apa yang dia marah sangat, kita suruh dia senyum, dia buat dek je siap buat ekspresi muka tak puas hati lagi tu.

Bawak jalan-jalan kat pantai morib petang-petang. Walaupun dah petang tapi matahari still terik so agak panas tu yang dia HOT tu hehehe..

Tak mau hot hot la anak mama ni, kang mama gigit baru tahu!

Tengok gambar ni teringat pulak kerja mengedit gambar anak yang tak sudah2 kononnya nak buat custom album^^

No comments:

Post a Comment