Monday, January 4, 2016

SELAMAT DATANG 2016^^

Alhamdulillah.
Semangat baru. (Definitely!)
Azam baru. (yang lama pun tak qatam lagi )

Nak tambah list baru je:

1. Semoga projek "baru" ni Berjaya insyaallah. (banyak benda boleh settle pastu)
2. Mula mengajar Qimy dengan ABC,123,Alif ba ta dengan lebih serius.
3. Teruskan hafazan surah-surah lazim. Setakat ni Qimy dah hafaz 6 surah lazim.
    (nanti I share macam mana I ajar Qimy ye.)
4. Nak tingkatkan lagi prestasi kerja sebagai hamba Allah, isteri, anak dan pekerja di pejabat.
    Insyaallah. Semoga dipermudahkan amin^^

Maybe setakat ni dulu.

Semoga you all pun dapat mencapai azam tahun baru yang dihajati.

Dan semoga mama papa
cukup stamina nak membesarkan dua anak2 ni huhu :)

No comments:

Post a Comment