Tuesday, September 9, 2014

PINTEREST : SUKA SANGAT^^


Oh yelah...
Memang agak ketinggalan, I know the site,
tapi macam paling malas nak register.

WOW! Memang sangat inspiring..
SANGAT BANYAK DIY's
(ada yang tak jadi kerja ni)
Sapa tak join ni memang rugi.
Yang bestnya boleh sort item mengikut minat masing2.

Every morning sebelum mula kerja mesti jenguk sekejap kat Pinterest ni.
Dah macam mind theraphy je kan..

Kak Kiah, cik shonah kalau bosan-bosan tu toksah dok tenung pesbook tu lama2..xde pekdah.
Gi join Pinterest, mana tahu pasni nak buat sarung bantal segera pun ada, nak hias rumah ada,
nak buat gelang tangan jual kat kawan2 pun ada..it's all free, it's all knowledge around
the world...kan..
(biasala excited lebih new comer kan hehehe)

cik shonah tu mak saya hehehe..ah malas mama, baik layan drama Filipina. Ishhh mama dah tua
engkorang jela layan. :(

Pasni botol sabun, kotak tisu apa segala kotak memang tak menyisa orang kampung kata..
tak menyisa tu tak membazirla. Semua jadi "barang"(ketawa jahat)..
NI HUSBAND BERBULU JE HEHEHE...
(ulangan: biasala excited lebih new comer kan hehehe)


So kawan-kawan sapa tak usha lagi cepat klik sini ok www.pinterest.com

No comments:

Post a Comment