Monday, July 8, 2013

MONDAY LYRICS : GUGURNYA BUNGA CINTA : ADUHAI JIWANGNYA HIK! HIK!

Lagu : ^Gugurnya Bunga Cinta^ Oleh : Kumpulan Laksamana
Izinkan aku, sayang
Menyentuh perasaanmu..
Biar gelora.. cinta semalam
Izinkan aku, sayang
Merinduimu selalu..
Biar bergetar.. nalurimu

Walau berkali kau membenci
Cintaku takkan hilang
Himpunkan semua kemaafan
Dengarkan, oh rintihan

Andainya kau pergi
Gugurlah bunga cinta
Terpadam mentari
Yang menyinar oh-oh-u-woh

Pulang..lah oh sayang
Kau ku nanti.. penuh pasti
Rintihan kecundang
Untukmu oh sayang...

oh-oh, oh-oh.. pulanglah sayang

Padanlah lagu-lagu tahun 90-an ni sampai sekarang sedap je didengar. Kalau sambil dengar tu sambil hayati liriknya lagilah syahdu...Aku rasa kalau Qimy dah bujang sok pun lagu2 diorang ni masih lagi segar^^
Itulah beza lagu dulu yang dikatakan rock kapaklah, rock jiwang karatlah hehehe..
Lagu sekarang ni kadang2 lirik tah hape2 patutlah korang come and go aje. Tak terlekat pun dihati ni..tapi tak semua la kan..ada je best^^ tapi tulah masih tak boleh kalahkan yang dulu :)

No comments:

Post a Comment