Tuesday, January 6, 2015

JOHN NEWMAN : LOVE ME AGAIN^^

 
Dah lama peruk post ni
Dah out-dated pun..It's 2015 yallls!
First time dengar kat radio tak ingat hitz fm ke mix fm..
Suara tua tapi muda lagi orangnya.
 
Nihaa acik nak konalkan John Newman namo eyy..
Dio ni memang bawak watak tuo sobab minat genre motown
Uwan kau tahula dio kalo tanyo motown tu apo hik hik hik.
 
Super love this guy oppss this song hehehe
I dengan Qimy kalau dengar lagu ni tergedik-gediklah..
Papa tak join :) x minat lagu omputih,
So yeahh I tak macam uolls..hubby dedicates love song huhu
Yelah love song in English kan lagi romantic gitu,
Tapi dapatlah lagu2 cinta kan, oklah not bad hehehe
 
So  mana yang tak pernah dengar..tercari-cari siapa, there u go
Enjoy^^...standby leher tu ye kak jah :)
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment