Tuesday, October 9, 2012

Annabel Karmel; kalaulah saya boleh jadi macam dia^^

1. Mesti saya dah tak payah kerja, duduk rumah buat buku pun boleh buat duit.
2. Bila dah boleh kerja dari rumah mesti anak dan suami suka sebab makan minum 100% perfect!
3. Boleh luangkan masa lebih pada anak dan suami.
4. Bolehlah belajar masak pelbagai resepi baru dan lama^^
5. Masa kerja dan bersama keluarga sangat flexible so nak pergi shopping ke, nak lepak kampung lama-lama pun boleh, tiada halangan ..waahhh seronoknyeeerrrrrrr^^

Mama rasalah kan kejayaan dia ni mesti mula dari dia menulis buku dan blog je, pastu bila dah terkenal ada pula sponsor minta jadi model barangan baby ke and pastu keluarkan produk sendiri. Recognition macamtulah yang paling susah kita nak dapat. Tapi bila dah dapat, semua boleh jadi wang!

TAPI bolehke saya jadi macam dia..hemmm (nak menaip new post pun kadang-kadang bercinta inikan pulak nak buat buku hehehe). Anything ya, hemmm...nak buat buku apa?

i wish! i wish! i wish!

Tryla check it out website dia kat www.annabelkarmel.com. Ruginya tak jumpa web ni masa pregnant dulu. Anyway belum terlambat lagi. Lepas ni food Qimy akan bertukar-tukarlah sebab mama dah jumpa macam2 resepi for babies to toddlers. Mama akan cuba setiap hari untuk pastikan makanan anak mama sedap, berkhasiat dan delicious!


mayabel hehehe...

No comments:

Post a Comment