Friday, August 15, 2014

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN SEMUA^^

Assalamualaikum semua...
Dah beberapa bulan meninggalkan halaman blog ni,
harap takdala bersawang sangat hehehe.
Bukan apa, sibuk dengan hobi baru..
actually ianya hobi yang dah lama ditinggalkan^^

Sajalah nak asah bakat balik..
bakat kalau tak diasah berkarat jugak..
sama macam speaking foreign languagela,
kalau tak practice hari-hari belajar 10 tahun pun
tak lembik-lembik lidah tu, keras kejung je ye dak!!
I ni pun dah tahap kejung gak ni,
Opismate semua kak jah cik jah, mana la ade Jenny, Michael, Vikram..
Kalau ada phone call pun ha kat situ jela ko berdialog :)
Eh! dah melencong ke lain pulak hehehe..

Ok citer pasal puasa sikit..
Agak terlambat nak cerita, kita round up sekali harungla ya..
nak share jugak hehehe..
puasa tahun ni encik somi agak cemerlang sikit buat sebab dia tak gastrik pun yeaaa!!
Alhamdulillah syukur kepada Allah sangat2 :)
Manis sangat berpuasa tahun ni sebab rasa berkatnya bulan Ramadan.

Sambung balik pasal hobi kita kan,
nak sharela hasil kerja, berpeluh-peluh nak hasilkan huh!
Serius menitik peluh hehehe..(nak kata bersungguh2la ye)
Jangan Tanya tau sebab apa lukis ini lukis itu,
ini semua ilham dekk...dia kalau ilham tu datang, itulah hasil yang ko dapat..
haaaa semua ada makna tu...
yelah! Ini semua poyooo!!!! hahahaha


 
 
 


No comments:

Post a Comment