Thursday, February 21, 2013

NAK DEKAT SETAHUN MEMANG MACAMTU^^

ADUUUUUUHAIII !!!!

Rasa minggu lepas baru habis demam batuk selsema.
Pastu dah sihat. Eh mari balik penyakit-penyakit tu.
Adooii Qimy, letihlah mama macam ni.
Mengadu kat nenek dia..suudah!
Mengadu kat atuk dia...sudah!
Mengadu kat mak penjaga dia..sudah!
Mengadu kat kawan2 pejabat pon sudah..!

Semua cakap :

"Budak nak dekat-dekat setahun memang macamtu, macam-macam timbul. Biasalah tuuuuuu".

Lepas setahun sok, apa lagi pulak benda lain yang timbul. Pikir2 my mom dulu dengan 10 orang anak macam manalah dia handle. Ishh! Hebatlah mama.

Panjang tuuunye hehehe. Petang ni nak pergi klinik lagi. Yelah dah cirit-cirit macamtu pastu demam kejap panas kejap kebah, pening dibuatnya. Eloklah pergi kan. Mana tahu betul2 penyakit serious..mintak Allah jauhkanlah.





**Dah 3 minggu tido malam tak lena..huaaaaa!!

No comments:

Post a Comment