Tuesday, September 25, 2012

Qimy mama bila nak pandai meniarap ni?

Tak gerak-gerak pun...kat situ je! Paling habis pun dia golek-golek dah macamtu je. Anak mama ni malas ke atau belum masanya ni hehehe...mama dah tak sabar nak tengok anak mama meniarap ni. Latest kelaku die lepas demam campak tipu-tipu (doktor kata), dia pandai buat suara Gggrrrrrr...arggghhhggrrr...oh macam incredible hulk pulak especially kalau lambat bagi susu atau lambat bagi food. Lapar sangat macam 10 hari tak makan hehehe. Timy..timy..

Dah tengok dah satu video ni dekat youtube tapi masa tu Qimy baru 5 bulan..sebab dah 6 bulan nak masuk 7 Qimy mama tak pandai meniarap kedepan kebelakang lagi so mama kena training anak mama ikut macam video ni. Harap-harap mama berjaya k :)

Mommies outhere kalau nak try bolehlah tengok video ni ye :)

No comments:

Post a Comment