Saturday, March 14, 2015

HAPPY ANNIVERSARY SAYANG..OPPPSSS!

Yeah oppsss I did it again hehehe..
boleh lupa pulak anniversary we all yang ke-4 huhu..

Selalu husband yang paling ingat.
Tapi kali ni dia pun terlepas pandang.
Me..worst..today baru teringat
then wish kat husband through wassap...

I paling lemah nak ingat tarikh.
Tak tahu kenapa.
You all sama tak ngan I.
Birthday datela paling selalu lupa.
Tapi anak punya ingat je.
Double standard betula mama Qimy ni hahaha.

Owhhh miss the date here kat blog nasibla.
I nikah 12.03.2011, my sanding 13.03.2011.
Both tarikh tak ingat. Bagus!!!

Today pun sebab terbaca facebook kawan.
I memang tahu tarikh kahwin dia memang sama dengan I.
Nasib!! kalau tak memang tak ingat langsung!!

Anyway I tak bagi hadiah apa pun just dedicate this song to him.
This song really represent me, my feeling my everything.
Happy anniversary abang^^ Love u mucho! mucho!

No comments:

Post a Comment