Friday, December 12, 2014

JERUK MANGGA ASAM BOY: MY VERSION WITH NO ASAM BOY^^

So tak bolehlah kita panggil jeruk asam boy kan..?
Sebab asam boy takda dalam version jeruk ni hehehe..
Agak dah lama nak buat post ni since jeruk asam boy ni meletop-letop kan..
Sangat sibuk..sibuklah sangat hehehe

Dah memang dalam list so kena buat jugaklah post ni.
Actually just nak share my version of eating jeruk yang terfamous tu..
JERUK PAK ALI...emm memang sedapla sangat,
The thing I suka jeruk Pak Ali ni, dia tak rasa acidic,
Selesa dimulut & selesa di perut..yelah dia pakai cuka epal,
So maybe sebab tula kot :)

Tapi if you follow my version memang 'kick' habis!

I sebenarnya bukan penggemar jeruk atau manga muda colek's geng,
Tapi sekali sekala pekena ok jah!
Tambahan pulak benda free kan.
Lagi sedap uolls!

Ala bukan tambah apa pun just few slices of cili padi..
macam gambar kat bawah ni, masuk dalam botol then shake shake..
Walah!! Siap untuk dimakan emmm kecur air liur...
Sure makan jeruk tak jadi boring,
Makin makan, makin pedas and makin nak lagi..
Cubalah! cewah!!



No comments:

Post a Comment