Monday, November 12, 2012

Demam+Batuk+RadangTonsil+Sakit Gigi= ALL IN ONE PACKAGE!

Itulah pakej menang menang untuk bulan November untuk den sekeluarga. Si kecik dah baik. Sekarang turn mama dengan papa dia pulak. Huhuhu... kepala pun berdenyut-denyut ni ditambah pulak dengan sakit gigi dua2 belah kiri dan kanan berlubang! Harus ditampal kekdahnye ni huhuhu..

Seriously! perlu ke entry macam ni...(yang lain abaikan la ye, ini pun konsep terapi gak ni ala2 melegakan sebab dah share kat blog-yela orang ade blog kan hehehe)

2 comments: